Wednesday, January 26, 2011

.:: anniversary 2years ::.

salam,



dah 2thn aku menjalani hidup bersama shamsul ariffin bin ismail...pejam celik je dah 2thn..sangat terharu~hehe~rasa hidup aku semakin lengkap! tahun ni kiteorg sambut anniversary kat kelantan n terengganu..booking challet kat agro resort,setiu terengganu...sangat2 besh!semoga hubungan rumahtangga kami kekal selama-lamanya...amin!

Wednesday, December 22, 2010

Wednesday, December 15, 2010

anniversary 2 years

25hb dec genap 2 thn aku mendirikan rumah tangga dan melayari bahtera bersama suamiku..dan selama 2 thn nie jugak aku dh merasa jatuh bangun nye hidup di dalam rumahtangga..ade yg manis dan ade jugak yg pahit..biase la kn,hidup berumahtangga nie ade pasang dan surut nya juga..tp sebagai manusia yg di amanat kn oleh allah,aku cuba untuk melaksanakan tugas ku sebagai seorg isteri yg terbaik untuk suami dan menjadi ibu yg terbaik utk my son..thn lepas sambut anniversary dkt umah je sbb mse 2 aku tgh sarat mengandung,so thn nie aku dan suami telah bercadang untuk celebrate the day at terengganu..holiday at peladang agro resort,kuala terengganu...semua persiapan dah di atur,bilik pon dh booked..so,i bercadang nk celebrate the day sebaik yg mungkin...insyallah..million thx 2 my husband shamsul ariffin..mama love u so much!

Tuesday, December 7, 2010

miss them so damn much!!!



dulu mase kat UNISEL,kiteorg di kenali sebagai pwtc...diorg nila kawan aku time susah dan senang mase kat sane..best sgt2 friend dgn diorg..happening+cool..kadang2 dapat makan ikan masak cuka yg mak peja masak,laksa mak peja jugak,bihoon tomato mak iez masak,ikan berlada mak anie masak n the mysterious cuisine is buah cermai masak berlada oleh mak shera..hehe..anyway,million thx guys..i will keep in my mind always..mengenali korg adalah 1 dari keajaiban aku dlm dunia yg istimewa nie..thx again!!

my first friend at UNISEL..Thx Norazni Md Razak!! luv u

mohamad adib adhwa'

adib menang contest baby!!

pada 24hb nov 2010 anak aku telah di angkat sebagai pemenang ke-2 bagi pertandingan si kecil happy bergaya yg di anjurkan oleh http://www.facebook.com/profile.php?id=100001024385726#!/pages/Manjakuhappy/164146604020  sangat teruja!!!! thx to all votes n my fwend also..so untuk habuan nye,adib telah memenangi cash money n voucher dari beliau..ni die pic yg berjaya memenangi hati all votes....thx again..luv u all so much

maal hijrah

salam maal hijrah utk semua..mari kita menghijrahkan diri kita ke arah yg di redhai oleh NYA..tapi,sempena maal hijrah ni pulak aku kne keje..adusss..mengapa apekah????jalan pun lengang je arini,xde banyak kenderaan..azam aku tahun ni..xtau la ape..sbb menjadi kebiasaan,azam aku yg lepas2,xpernah aku tunaikan..semua berjalan lancar di awal je..tiba pertengahan tahun je,aku dh berhijrah dari azam tu..hush..susah jugak sebenarnya nk cekal kn iman dan azam kita rupanya..ade je dugaan dan cabaran..jd,azam tahun nie aku dh bercadang akan aku fikirkan nanti...huhu..hopefully aku menjadi wifey yg baik dan taat utk husband ku dan menjadi momma yg baik utk anakku..amin..itu dh semestinya dan itu adalah salah satu azam aku..semoga ianya menjadi kenyataan kelak..ok la,sampai sini dulu la yek..SALAM MAAL HIJRAH!!!!